Nasze przykładowe propozycje menu, które przedstawia się następująco: Godz. 18.00 – Flaki po warszawsku + rosół z makaronem Kotlet neapolitański z dodatkami Godz. 21.00 – Boeufstrogonow Godz. 22.00 – Lody płonące Godz. 23.00 – Indyk w sosie morelowym Godz. 01.00 – Tort (dodatkowo płatny 70 zł /kg) Godz. 02.00 – Barszcz czerwony z pasztecikiem Godz. 04.00 – Barszcz biały z kiełbasą
PRZYSTAWKI NA ZIMNO 1) Półmisek mięsa pieczonego + wędliny 2) Befsztyk tatarski 3) Schab po warszawsku w galarecie 4) Schab ze śliwką w galarecie 5) Roladki drobiowe ze szpinakiem 6) Paluszki z kurczaka w płatkach kukurydzianych 7) Skrzydełka z kurczaka w sosie miodowym 8) Łosoś wędzony z serkiem mascarpone 9) Ryba faszerowana w całości (sandacz, szczupak, sum ) 10) Ryba po grecku 11) Śledź trzy smaki 12) Jajka faszerowane ( w majonezie) 13) Sałatka: z wędzonego kurczaka, z tuńczykiem, grecka 14) Mix warzywny z octu ( papryka, ogórek, pieczarki konserwowe)
1) Owoce, ciasta 2) Napoje – bez ograniczeń
DODATKOWO - Stół wiejski 1400 zł - Prosie pieczone 800 zł / szt. - Łosoś pieczony w całości 200 zł / szt. - Indyk w całości na postumencie 200 zł /szt. - Szynka z kością pieczona (2 szt.) + golonki 900 zł
|
|